Nyheter Uke 17 2020

LO lederen vår, Hans Chr. Gabrielsen, krever utvidet permitterings tid ifbm Corona situasjonen, ett av mange viktige krav fra fagbevegelsen.

Det har blitt vår i de fleste delene av landet vårt og vi ser det er mange som deler flotte stemningsbilder av det fine været, enten de er hjemme eller på jobb. Fine avbrekk i det som ellers preger nyhetsbildet, hverdagen og samtaleemne for de fleste. Det mykes etter hvert nå opp på enkelte restriksjoner men det vil ta lang tid før situasjonen er tilnærmet normalisert igjen. Arbeidsmessig er det meste av arbeid offshore satt på vent, men vi holder oss i arbeid i Egersund og går derfor nesten klar av permitteringer (noen av våre kolleger kan allikevel oppleve å være permittert pga bosted utenfor Norge, med de begrensninger i reise som det medfører).

Vi har den siste tiden mottatt mange spørsmål om lønn for arbeid på landprosjekt.

Derfor har vi ryddet litt på siden om Lønn og gjort den mer oversiktlig ved å samle de gjeldene avtalene og protokollene øverst på siden sammen med oversikt over hva man skal ha i de tre forskjellige senarioene: Arbeid på land lokalt 7,5t dag, arbeid på land på reise og arbeid offshore.

Se her (krever innlogging).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.